Bijeenkomst Fietsstimulering


Bijeenkomst Fietsstimulering

Het fietsgebruik in Nederland neemt toe en er wordt sneller en over grotere afstanden gefietst. In samenwerking met Tibs advies werkt & Verkeersadvies aan aan een logo fietsstimuleringfietsstimuleringsconcept dat een bijdrage kan leveren om steden aantrekkelijker & leefbaarder te maken, de fietscultuur te vergroten, automobilisten te verleiden te gaan fietsen & bestaande fietsers te belonen.

Tibs advies & Verkeeradvies organiseren in november 2013 twee bijeenkomsten over het onderwerp fietsstimulering. Tijdens deze bijeenkomst wordt het fietsstimuleringsconcept van Tips advies & Verkeersadvies gepresenteerd. Daarnaast willen we tijdens een discussie achterhalen aan welke informatie, acties en promotie gemeenten, regio’s en provincies op dit moment behoefte hebben en hoe de doelgroep zo goed mogelijk bereikt kan worden.

 

Wilt u meer informatie?

De inschrijving voor de bijeenkomsten is helaas gesloten. Indien u graag meer wilt weten over het fietsstimuleringsconcept van Tibs & Verkeersadvies dan horen wij dat graag. Klik hier om contact met ons op te nemen, graag komen wij bij u langs of praten we u telefonisch bij over ons concept.

 

Format Gegevens Zuid-kennemerland