Verkeer & Fotografie


Sjees-Breda-01Verkeer en Fotografie

Naast verkeerskundig adviseur is Koen actief als fotograaf. Een foto zegt vaak meer dan 1.000 woorden, door middel van foto’s kan een boodschap eenvoudig en snel verduidelijkt worden. Fotografie kan daarom goed ingezet worden voor:

  • Gedragsbeïnvloeding / Bewustwording van gedrag
  • Marketing van nieuwe fietsroutes, -stallingen, duurzaam vervoer, Openbaar Vervoer en stimulering fietsgebruik
  • Beeldverslagen van congressen, (bestuurlijke) bijeenkomsten, ondertekening van overeenkomsten en feestelijke openingen

Projecten:

Met name voor de gemeente Breda heeft & Verkeersadvies diverse projecten uitgevoerd, waarbij het fietsen in Breda fotografisch is vastgelegd. De foto’s zijn gebruikt voor diverse communicatie: social media, advertenties en een magazine. Daarnaast zijn de foto’s van & Verkeersadvies vrij te gebruiken door bewoners van de gemeente.

Heel 076 fietst
verhalen van en over Bredase fietsers vastgelegd in word en beeld.

 

 

 

 

 

 

 

Sjees: het magazine over fietsen in Breda
Dit gratis fietsmagazine met verhalen van Bredanaren en fietsen in Breda wordt verspreid via de fietsenstallingen, fietsenwinkels en andere publiekslocaties. Het beeldmateriaal in dit magazine is gemaakt door & Verkeersadvies.


 

Stappen & Shoppen: reclame advertentie gemeente Breda
Deze twee magazines liggen bij diverse horecazaken winkels en fietsenstallingen in Breda. In beide magazines is een specifieke advertentie opgenomen om mensen op te roepen vaker met de fiets naar de kroeg of de winkels te gaan. De foto’s van de advertenties zijn door & Verkeersadvies gemaakt. De uiteindelijke bewerking is door een vormgever gedaan.

 

 

 

 

 

 

Beeldbank 076 fietst:
Open-source beelden van fietsen in de gemeente Breda. Deze foto’s kunnen rechtenvrij gebruikt worden door bewoners van Breda voor allerlei promotionele acties. De gemeente gebruikt de foto’s uit de beeldbank voor hun brede communicatie over fietsen in Breda.

Fotowedstrijd Eindhoven, mijn fietsstad:
Fotowedstrijd in het kader van de fietsstad verkiezing 2015. Bewoners zijn tijdens deze wedstrijd uitgenodigd om de mooie kant van Eindhoven vast te leggen in foto’s. Uit alle inzendingen is een selectie gemaakt, deze beelden zijn vervolgens op groot formaat opgehangen in de fietsenstalling onder het 18 septemberplein.