& Wie


Voorstellen

& Verkeersadvies bestaat uit Koen van Neerven als eigenaar en enig medewerker. Echter de wereld is complex. Kennis en ervaring zijn daarbij, naast durf, creativiteit en enthousiasme veelal  bepalend voor het succes van een project. Omdat Koen niet alle kennis en ervaring in pacht heeft werkt hij indien nodig (of indien dit een inhoudelijke meerwaarde oplevert) samen met partners uit verschillende disciplines. Er zijn opdrachten die & Verkeersadvies alleen uitvoert maar waar nodig, wordt het netwerk van collega adviseurs ingeschakeld.  Koen is zo in staat om een breed scala aan verkeer- en mobiliteitsopdrachten uit te voeren waarbij kwaliteit en tevreden opdrachtgevers altijd het uitgangspunt is.

Op & Hoe vindt u meer over de visie en werkwijze van & Verkeersadvies. Onder & Wat vindt u de werkvelden waarop & Verkeersadvies actief is. Op & Waaraan vindt u de huidige opdrachten van &Verkeersadvies en de projecten die Koen in het verleden heeft uitgevoerd.

 

Koen van Neerven is naast verkeerskundige ook een groot muziekliefhebber en fanatiek Polen-Tsjechie0555
fietser. Op zijn racefiets rijdt hij op een‘ acceptabel’ niveau (met name) rondjes rondom Breda,daarnaast fietst hij regelmatig samen met zijn vriendin door verder weg gelegen landen zoals: Duitsland (2009), Litouwen en Letland (2010),Frankrijk (2012), India (2012-2013), Polen enTsjechië (2013), dit jaar staat een tocht door Iran in de planning. Koen en Sabine zijn tijdens hun reizen te volgen op hun weblog.

Koen’s grootste passie is fotograferen,naast creatieve portret/modelfoto’s maakt hij series over maatschappelijke thema’s zoals zelfbeschadiging (2012). & Verkeersadvies gebruikt zijn fotografische ervaring in uitvoeren van zijn projecten en het aankleden en ondersteunen van zijn presentaties en rapportages.